sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Selailin ruttunutun blogia eräänä päivänä ja  uusimman postauksen paitojen ötökät olivat mielestäni varsin valloittavia tapauksia, mutta minulla ei ollut hajuakaan että kyseiset ötökät olisivat jostain sarjasta. Tyttäret sattuivat kulkemaan ohi ja pienempi alkoi heti huutamaan että "äiti,  oktonautteja!!! Mulle samanlainen Kwazii!!" Kysäisin sitten että ai, onko nämä jostain sarjasta vai?? Siihenhän isompi tyttö huokaisi syvään ja selitti kyseessä olevan oktonautteja, istui koneelle ja etsi ylen areenasta kyseisen sarjan näytettäväksi. Johan selvisi äiteellekkin mistä puhutaan :)

Kwazii odottelee edelleen ompelua, mutta Shellington valmistui pikkuveikalle. Näytin paitaa tytöille ja tuomio tuli heti; Shellingtonin värit on kuulemma hiukan pielessä, tyypiltä puuttuu suu ja hatusta merkki, mutta kyllä sen ihan esikuvakseen tunnistaa siitä huolimatta. Ja tällaisia mokia ei kuulemma saisi sattua Kwazii-paitaan. 

Kangas royal-tuotteelta oliivinvihreä trikoo, kaavana ob:n tooth fairy pidennetyillä hihoilla. 

Ostimme O:lle brion leikkihellan 2v-lahjaksi, ja pitihän hellaa varten jonkinlaista ruokaakin tehdä. Voileipiä, kananmunia ja pizzaa on viime päivinä syöty usempi kerta päivässä :) seuraavaksi voisi yrittää vaika jotain kakkua tmv. 
2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. Niiden oktonauttien kanssa täytyy pitää kiirutta areenasta katsellen. Ei siellä näy kuin 30pv esityksestä ja ne pahukset loppu jo viime viikon torstaihin.

    Tosi hieno aplikointi, sain kanssa kuulla, kun kauluksesta puuttui aivan pienet yksityiskohdat..

    VastaaPoista