sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

pitkähihaisia

Kylläpäs kesä onkin mennyt taas vauhdilla! Ollut niin sateista koko ajan etten enää viitsi ommella kesävaatteita, vaan nyt on siirrytty pitkähihaisten valmistukseen syksyä ajatellen. Minulle rantautui viime kuussa kauan haaveiltu peitetikkikone, jota on ahkerasti harjoiteltu käyttämään. Nauhankääntäjä on kyllä saatava, itsellä ainakin tuntuu ommel menevän hiukan mihin sattuu kun kanttaa ilman sitä lisälaitetta. Tai olisiko harjoituksen puutetta. Muuten ei ole kyllä mitään moitittavaa koneessa, ja sehän tosiaankin on Janomen coverpro.

Tilasin koneen täältä ja oli muuten nopeaa ja hyvää palvelua. Vastaavat kysymyksiin suomeksi ja mukana tuli suomenkielinen ohjekirjakin. Tilasin koneen tosiaan torstaina, maksoin perjantaina ja tiistaiaamuna klo 9 oli kone jo kotiovelle asti kuljetettuna. Ja maksaminen tuonne tapahtuu ihan normaalisti verkkopankkia käyttämällä, ei tarvitse tehdä edes mitään ulkomaanmaksua  tmv. Tykkään :) Ja tuolla oli muuten halpoja neppareita myynnissä, 2,3€ paketti ja värivalikoima oli laaja. Nyt tuohon hevospaitaan laitoin ensimmäistä kertaa nepparit joten käyttökokemusta ei vielä ole, että miten nuo värit sitten kestävät pesuissa. Eikä kyllä muutenkaan kun tuo nepparilista on huijausta, laitoin nepparit siihen vain koristeeksi jotta tulisi vähän "jotain" tuohon peruspaitaan.


Ja tämä bloggerhan ei sitten ikinä ole yhteistyöhaluinen, joten saatte taas kärsiä väärinpäin olevista kuvista. Kangas seliasta, kaava more grey ja nuo nepparit tosiaan virosta 


Kesän alussa ostettiin O:lle scooby-doo crocsit, tai kopoos niinkuin O sanoo, ja niistä se ajatus sitten lähti :) Eli Scooby-Doo paita, kankaana metsolan raitajoustis, kaavana uusimmasta OB:stä se trikoohuppari, olisiko ollut be careful out there (?) ilman huppua ja halkiota. Ja kokona 104cm!! Ja Oskarihan täyttää vasta parin viikon päästä 2v.. yleensä kyllä käyttää 98cm vaatteita ja kaavoja, mutta tämäkin oli oikein hyvä, juuri sopivasti kasvunvaraa.


Kaulapannan merkki on kiinnitetty vain tuosta renkaan kohdaltam, muuten se on irrallinen. Malli ei ole yhteistyöhaluinen joten sovituskuvia ei ole tarjolla. 

1 kommentti:

  1. Ihan huikean hieno tuo scoopy-doo paita! Minä samalla peitetikkarilla nyt muutaman kuukauden ommellut ja samaan tulokseen tulin kanttien kanssa. Nyt kääntäjän kanssa onnistuu eli kyllä se on kannattava hankinta!

    VastaaPoista