tiistai 3. toukokuuta 2011

pöksyjä

Meijän jätkä on vetässyt taas oikein kunnon kasvupyrähdyksen, ja suurin osa housuista alkaa käymään lyhyiksi. Onneksi tilasin juuri ihania kankaita ja niistähän tuli sitten muutamat pökät tehtyä.

Piraattijerseytä ostin vain yhden raportin verran, joten sitä oli hiukan naftisti ja henkselit piti tehdä erikseen. Punteissa ja yläosan kanttauksissa resoria ja kiinnityksenä kam-nepit. Kaava itse piirretty ja kangas Royal tuotteesta. Ja kuten huomaatte, malli ei ollut kovin yhteistyöhaluisella tuulella, ja sovituskuvat ovat hiukan hassuja :) Oskari on oppinut konttaamaan ja kävelee puuta pitkin, joten paikallaan hän ei suostu olemaan hetkeäkään.


Sampsukasta tilasin helikopterileijona joustista, laatu on mielestäni huonompaa mitä metsolan joustiksissa, mikä oli pienoinen pettymys. Kuosi on kuitenkin niiiiin ihana, että yritän olla välittämättä tuosta, että valkoinen loimi vilkkuu alta, kuten tuosta kaula-aukon tikkauksesta huomaa, että jäänyt valkoinen rantu näkyviin, kun nukka on painutunut. Josko tuo pesussa hiukan tasoittuisi. Näiden housujen yläosa on ottobren mustikka haalarista ja alaosa sama oma kaava kuin noissa piraattipökissäkin. Pituutta olisi voinut olla hiuka lisää haaramitassa ja olalle samoin lisäpituutta sentin verran voisin ensi kerralla listätä. Näihinkin laitoin kam-nepit olalle. Aikas söpöt omasta mielestäni ainakin.
Mitäs muuten muut olette mieltä, että onko tätä bloggerin postausohjelmaa hankala käyttää?? Itsestä ainakin tuntuu välillä tosi hankalalle, kun kuvat tuntuu hyppivän ihan mihin sattuu ja vaikea sommitella kuvia/tekstejä, kun ei oikein saa laitettua niitä kuten haluaisi. Vai onko tässä vain käyttäjässä vika??

4 kommenttia:

 1. Ei oo käyttäjässä vikaa. Mä oon katellu tota html-koodia mitä tuo pukkaa ja se on kyllä tosi rumaa :( En suosittele katsomaan sitä ja kaiken "hyvän" lisäksi se on torella vaikeata muokattavaa jos ei ole html:n saloihin kunnolla perehtynyt...

  Ja suloisia ovat molemmat haalrit/housut ja malli kans :)

  VastaaPoista
 2. Eipäs ole käynyt mieles tost piraattikankaasta housut, todella ihanat, sopii niiin hyvin :)

  VastaaPoista
 3. kiitokset kommenteista :) alunperin tuosta piraatista oli tarkoitus tehdä molemmille tytöille paidat, mutta esikoinen sitten ilmoittikin ettei hän sellaista halua. Kuvio oli niin iso, ettei siitä oikein saanut kivasti pientä paitaa/bodyä, joten leikkasinkin siitä housut :D tuo 60cm pala riitti juuri sopivasti 110cm paitaan ja 86cm housuihin!

  VastaaPoista