lauantai 7. toukokuuta 2011

kesä tule jo!!

Meillä on jatkettu kesäjuttujen ompelua, ihan perusvaatteita niin ihanista kankaista :)

Hellehaalari Sampsukalta tilatusta sukellusvene-kankaasta, kaava Ottobresta. Kangasta jäi vielä sen verran, että sain siitä myös miehustan bodyyn, lisäsin ruskeat hihat ja tuli tosi kiva. Tähän piirsin kaavan itse yhdistäen kahta Ottobren kaavaa; alaosa on Peppermint-kietaisubodystä ja yläosa Riff-teepparista. Tuli tosi hyvä kaava! Varsinkin nuo jalantiet on helppo tehdä, kun ei tarvitse niin paljon kanttailla.
Eilen käväisin Kokkolassa hakemassa varaosaa turvaistuimeen, ja kuinkas ollakaan lastentarvikeliike sattuu sijaitsemaan Eurokankaan ja Pala-Kankaan vieressä! Ei ollut ollenkaan tarkoitus mennä kangaskaupoille, mutta en sitten kuitenkaan pystynyt vastustamaan kankaiden kutsuhuutoa ja käväisin molemmissa. Tuolta Pala-Kankaasta tarttui sitten mukaan Hilcon Sienijerseytä ja töff töffiä :D Kaavana käytin samaa kaavaa kuin tuossa sukellusvenebodyssä. 

Norsut tilattu Sampsukasta ja kaavana Peppermint+Villi Viikinki, mutta tämä ei olevinaan istunut läheskään yhtä hyvin yläosasta pojan päälle, jotenkin nuo raglan-saumat nousivat "pystyyn". Hassua sinänsä, sillä meidän molemmille tytöille tuo kaava on tosi hyvä. Olisiko syy siinä, että tytöt ovat hoikkeliinejä ja Oskari on pieni michelin-ukko :D

Loppuun vielä muutama kuva vaatteista päällä. Tuossa tosiaan vielä kiipeilevistä apinoista tehty body, kangas tilattu Royal-tuotteesta. 

1 kommentti:

  1. ihanaa että noita sieni ja töff töff kuoseja saa ihan live kaupasta, uskotko jos sanon, että helsingissä ei ole kauppaa, mistä niitä löytyis... Melkein aina joutuu tilaamaan kankaita, jos ei eurokankaasta löydy. nyt tosin tuo lastenvaatekirppari Piilo myy ikasyrin kankaita, metrin paloissa.. hienoja vaatteita, tuo sukellusvene kuosi on tosi sulonen!

    VastaaPoista