tiistai 24. toukokuuta 2011

mekkoja

sisko pyysi tekemään tyttöselleen kesämekkoja, ja tässä niitä olisi muutama "kokeiluversio" nyt valmiina. Mekoissa ei siis mitään vikaa, mutta ovat siinä mielessä kokeiluversioita, että testailin uusia kaavoja ja niiden sopivuutta tuolle hoikkeliinille 2-vuotiaalle :)


Tämä oli alunperin aikuisten yöpaita, harmittaa kun en älynnyt ottaa kuvaa paidasta alkuperäisessä kuosissaan. No yöppäristä tuli sitten pikkukirpulle ihana kirahvimekko, pään- ja kädentiet kanttasin resorilla ja helmaan ihan vain käänne. Kaavana ottobre 3/11 papaya whip kokoa 92. Tuli aivan ihana ja tällä kaavalla tehdään kyllä lisääkin mekkoja neitokaiselle. 


Tässä kankaana Ikean elukkakangas ja kaavana tropical blend ( ottobre 3/11), sillä lyhyimmällä helmalla tehtynä. Tässäkin kanttasin yläosan ympäriinsä resorilla, enkä vuorittanut niinkuin alkuperäisessä ohjeessa tehtiin. Tuli tosi kivan mallinen ja istui hyvin päälle kun resoria ommellessa aavistuksen rypytin tuosta kädentieltä. Olalla kam-nepparit. Ja kuten kuvasta huomaa, en ole silittänyt mekkoa :O Tämä on kokoa 98cm, sillä tein aluksi 92cm, mitä tyttö yleensä käyttää, ja tuli aika nafti. Laitankin sen myyntiin, jahka tässä kerkiän. 

Ja muistakaahan ettö arvonta on edelleen käynnissä, kaikki osallistumaan!! :D

2 kommenttia:

  1. Hei, uteliaisuudesta pitää kysyä, että miten saat tehtyä nätisti nuo olkaläppien kanttaukset? Vai onko sulla joku kone, joka syöttää sitä nauhaa? Kun itsellä ne menee aina kuppuralle, niin on pakko vaan vuorittaa :) Tosin en oo kyllä puuvillaan kokeillut, että onnistuuko siihen, mutta trikooseen en oo onnistunut saamaan nättejä.

    VastaaPoista
  2. ei mulla oo mitään konetta taikka lisäosiakaan tuohon kanttauksen tekemiseen. ruukaan tuossa pyöreässä kohdassa aavistuksen syöttää tuota nauhaa niin menee aika kivasti, ja kyllähän tuossa kuvassakin on nähtävissä että hiukan kipristävät siltikin ylöspäin :/

    VastaaPoista