keskiviikko 11. toukokuuta 2011

merirosvoja ja prinsessoita

Meidän pikkuneiti sai eri ihanan paidan, nimittäin ihka oikean merirosvopaidan, jossa on liivi ja kaikki! Idea on kopsattu ihan suoraan ruttunutun blogista, kankaat Sutiselta ja tuo pääkallon kuva suoraan netistä.  Kaavana käytin uusimman ottobren slim fit teepparin kaavaa, mutta tuli tosi nafti, vaikka tein 110cm kaavalla, mitä tyttö käyttää muutenkin. Eli tämä ei kyllä kauaa päälle mene :( Aluksi meinasin laittaa tuohon liiviin napitkin, mutta kun tyttö sitä sovitteli päällensä niin näytti oikein hyvältä noinkin. Ja ei kai merirosvot edes nappeja kaipaakaan??

Tämän paidan kaveriksi sopisi hyvin haanremihousut, vai mitä tykkäätte? Mutta onko kenelläkään tietoa, mistä löytyisi sellainen kaava? Itse kun ole eläissäni tuollaisia pökiä livenä nähnyt, niin en voi itse piirtää kaavaakaan.
Ja sitten niitä prinsessajuttuja, nimittäis röyhelöitä!! 
Ostin paikallisesta kangaskaupasta ihanaa pallokangasta, josta tehtiin röyhelöä röyhelön perään, ja tietty hiukan pitsiäkin piti laittaa joukkoon ;) Leikkasin ihan vain suiruja, jotka rypytin ja ompelin yhteen, ja vyötärölle kumppari. Saumojen päälle tikkasin vielä sariininauhaa. Ja tuli ihana ja helma pyörii hienosti. En ole aiemmin oikein innostunut tällaisten mekkojen ompelusta, koska vihaan rypyttämistä, mutta meni kuitenkin ihan mukavasti, kun ompelin rypytysnauhat valmiiksi ja istuin telkkarin eteen rypyttämän ja neulaamaan paloja yhteen. Tällaisia saataa siis näkyä lisääkin tulevaisuudessa. 
Tämä toinen on vain ihan pikaompeluksena tehty, tuli hiukan liian pitkä. Kaava jostain ottobrestä, en vain enää muista että mistä. 

Loppuun vielä kuva siitä toisesta tukaanipaidasta, joka piti esikoiselle tehdä kun se eka tuli liian pieni. Kankaana KVK pilvitrikoo, applikoinnin kankaat palalaatikosita ja resori vanhoja kätköjä.

Huomasin muuten juuri, että blogissa on käyty jo yli 500 kertaa!! Tämä ansaitsee arvonnan, vai mitä olette mieltä?? Ja mikä olisi teistä kiva palkinto??
2 kommenttia:

  1. Miten olisi vaikka joku kiva kesäinen body? :) Kun sinulta tuo ompelu näyttää luonnistuvan :)

    VastaaPoista
  2. Tai t-paita. Meilläkun tuo body ikä on jo ohitettu.

    VastaaPoista