tiistai 8. maaliskuuta 2011

Retropöksythiihtoloma tuli ja meni ja tuliaisiksi saatiin vatsatauti, joka on käynyt koko perheen läpi :( nyt alkaa olo olemaan jo ihan siedettävä, joten heti piti kaivaa uudet metsolan kankaat esiin ja surauttaa jätkälle uudet henkselihousut. Kaavana sama tuttu kuin aiemmissakin potkuhousuissa, mutta henkselien tilalle laitoin vain nauhat, joihin sain idean jostian blogista, en vain nyt millään muista että mistä. Pökistä tuli tosi ihanat ja varmasti menevät pitkään, kun pystyy "portaattomasti" säätämään henkseleitä. 

Kuvat on hassun näköisiä, kun piti tietenkin illalla huonossa valossa alkaa kuvaamaan heti kun sain housut valmiiksi :) Ja nuo valkoiset viivat housujen miehustassa eivät ole kankaassa, vaan kuolavanoja, jotka kamera on hienosti tallentanut :D

Netistä kun olen katslellut noita metsolan kankaita, niin en ole yhtään tykännyt tuosta apilasta. Otin sitä kuitenkin matkaan parin metrin palan, kun oli niin halpaa (7,5e/m) ja nyt olen aivan myyty tuohon kuosiin!! Palalaarista löytyi traktori joustista 1€ pussi, josta sai tehtyä pipon ja vielä jäi kangasta muutamaan lisäpipoon tai johonkin muuhun pikkuhommaan. 

Ihka ensimmäisen tunnustuksenkin olen saanut, kiitos siitä Unikuulle. Koitan paneutua siihen, kunhan saan tämän toipilasjoukkoni paranemaan :)

1 kommentti:

  1. Voi ihanat kankaat, ompelukset ja tuo nauhaidea kanssa.

    VastaaPoista