tiistai 15. helmikuuta 2011

pingu kalassa

Viikonloppu meni uutta ompeluhuonetta remontoidessa, vielä on paljon tekemistä ennen kuin sinne voi tavaroita viedä, mutta innolla odotan että saan sen valmiiksi ja ompelukoneet pois keittiön pöydältä!!koko kämppä on kuin atomipommin jäljiltä, kun olen ommellut ja leikkonut ja suunnitellut erilaisia kuvia ja piirrellyt kaavoja ja siinä sivussa tehnyt 100 muuta asiaa...


Oon nyt innostunut noista henkselilihousuista kovasti, ja luultavasti tässä käy niin, että teen pojalle potkareita niin paljon, ettei se raukka kerkeä edes käyttää niitä kaikkia!! noin pienellä on hankala käyttää paitoja, kun ne aina nousevat korviin kun vauvaa nostelee, ja jätkällä on kovasti  ryömintä/konttausharjoitukset käynnissä, että tavalliset housut putoavat jalasta kun möyrii menemään. Että mitä muutakaan sitten ompelisin jätkälle, jossei henkselihousuja?? :D tällä kertaa kuvaksi tuli kalastava pingu




Noita irtonaisia osia on niin mukava tehdä ja saa niin helpolla tehtyä kivoja yksityiskohtia vaatteisiin. Jätkäkin huomasi kalan roikkumassa ja leikki sillä kauan aikaa, eli ompahan aina lelukin mukana :) kalan ompelin oikeat puolet vastakkain ja lisäsin narun kalan "suuhun" sauman väliin, sitten vain kala oikein päin naruineen päivineen. SIlmät ja kääntöaukon ompelin käsin ja siiman toisen pään ompelin pingun räpylän väliin myöskin käsin. Käänsin räpylää hiukan, jotta lnäyttäisi siltä, että pingu pitäisi siitä kiinni. 



Esikoinen on useampaan otteeseen ilmaissut tyytymättömyyttään siitä, että vain vauvalle on tehty irrallisia "leluja" paitoihin, joten seuraavana vuoroaan onkin odottelemassa esikoisen Pupu Porkkana paita, kunhan vain saan sen ommeltua valmiiksi niin laitan senkin esittelyyn.

3 kommenttia:

  1. wau! tosi hieno ja hauska idea.

    VastaaPoista
  2. Jostain eksyin blogiisi, tosi kivan näköisiä ompeluksia sulla! Kiva yksityiskohta tuo kala ja hauskasti toteutettu! =)

    VastaaPoista