torstai 24. helmikuuta 2011

välillä jotain "tavallista" ja tarpeellista

Pojalla on heikosti kalsareita, joten etsiskelin trikoon ja resorin paloja kaapeista ja surautin pojalle läjän kalsonkeja jämäpaloista. Ja kuten kuvista näkyy, värit ovat hiukan mitä sattuu :D no pääasia että on jotain jalkaan laitettavaa ja tuli hyötykäytettyä nuo vuosia kaapissa lojuneet kankaanpalat. Kankaat on alunperin ostettu aution neuleelta jo silloin kun esikoinen on ollut vauva, eli n 6v sitten!! noista kuviotrikoista on tullut joskus tehtyä jotain tytölle ja jämiä sitten olen säilytellyt kaapeissa vuositolkulla. Ja resoritkin on löydetty äidin kaapeista :) tällähän olisi oikeastaan voinut osallistua paapiin maanantaihaasteeseen, jos olisi muistanut postailla ajoissa.


Keskimmäisen housutilanne on ollut hiukan heikoissa kantimissa viime aikoina. Vai johtuisikohan se siitä että olen hiukan laiskasti pessyt pyykkiä viime aikoina, niin näyttää vain sille ettei kaapissa ole puhtaana kuin muutamat pökät? ;) Tämän lisäksi tyttö riisuu vaatteitaan vähän missä sattuu ja piilottelee niitä sitten erinäisiin paikkoihin, kuten lelulaatikoihin ja sängyn alle huoneen siivouksen yhteydessä, joten housuja saattaa olla piilossa useampi pari. Onneksi mamma osaa ommella ja tehdä uusia niin ei ole mitään hätää :D 

Itse asiassa nämäkin kankaat on samaisia aution neuleen aikoja sitten ostettuja kankaita, toiseen lisäsin ompputaskun, se vain tuli hiukan hassuun kohtaan. Esikollekin on muutamat pökät leikattuna, josko nekin saisi jossain välissä ommeltua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti