lauantai 19. helmikuuta 2011

Ja seuraavana esittelyssä Hippo...tai mikä lie


Tämä paita oli täysi susi jo syntyessään, mutta laitetaan silti esittelyyn, eli tein (tai siis yritin) lipfishin paitojen innoittamana tehdä tuollaisen paidan, jossa on toinen hiha virtahevon päätä. En oikein osannut päättää että minkä eläimen tekisin, olisin halunnut tehdä norsun, mutta tuo harmaa velouri ei riittänyt. Tuo velouri on muuten taas kierrätettyä, eli hippo onkin kirppikseltä löytyneistä housuista leikattu.

En oikeinaluksi edes osannut sanoa, että mikä eläin tuo olisi ja tytöt sitten tuumasivat että virtahepohan se. Hampaat menivät kieroon ja vääriin paikkoihin ja silmät hassut, ja tuo sininen kangaskin on mielestäni tosi ällön värinen, eli täytynee yrittää uudelleen tehdä tällaista paitaa joku päivä, toivottavasti paremmalla menestykselläkin.


3 kommenttia:

 1. mut toihan on tosi hieno! ei mitään vikaa. hyvin samanlaisella idealla olin liikkellä ottobreen kilpailussa.
  mä tykkään tollaisista eläinpaidoista. edellinen otuspaita meillä on jäämässä pieneksi ja pitäisikin keksiä millainen olisi kiva seuraavaksi..

  VastaaPoista
 2. kiitos :) seuraava versio on jo melkein valmiina, luulen että siitä tulee parempi :D

  joo vaihdoin blogin ulkoasua täysin, se toinen oli niiiiin synkkä ja kevättä kohti kun ollaan menossa niin kaipasin jotain raikasta.

  VastaaPoista
 3. Kivannäköiset paidat. Lapsille onkin mukava tehdä vaatteita.

  VastaaPoista