torstai 10. helmikuuta 2011

uudet tarhatossut

 Keskimmäinen hukkaasi toisen tossunsa tarhassa tässä eräänä kauniina päivänä, joten uusien tekoa piti alkaa miettimään.Tohvelisankarin tossuja olen kauemman aikaa ihaillut, joten sen tyyliset halusin tehdä.

Kaikeksi onneksi löysin kaavan ohelenen sivuilta ja pitihän sitä heti testata :)Tossuista tuli tyttöjen mielestä (ja hiukan omastanikin ;) superihanat ja hyvin istuvat. Hiukan huolestuttaa se, että kestävätkö saumat, kun ompelin ihan tavallisella koneompelulangalla.Pitihän sitä sitten juniorillekin tehdä omat tossut, vaikkei jätkä osaa vielä edes ryömiä :D

Siniset tossut mokkaa ja ampparitossuissa ohutta nappanahkaa. Juoksutossuissa sekä nappaa että mokkaa. Kaikkien tossujen pohjat mokkaa.

4 kommenttia:

 1. oi, nuo mustat tossut on tosi mageet.

  VastaaPoista
 2. hei. mulla on tällanen ilmainen kävijämäärälaskuri joka on tosi tosi kätevä. se "lukee" sivulataukset, yksittäiset kävijät ja vaikka mitä erikseen. ajattelin vaan että jos kiinnostaa, kun en nähnyt laskuria vielä sivuillasi.
  http://statcounter.com/

  VastaaPoista
 3. kiitoksia unikuulle vinkistä, lisäsin heti laskurin :D oonkin miettinyt, että miten tuommosen saa lisättyä, vielä on paljon oppimista :)

  VastaaPoista
 4. Unikuun blogin kautta löysin tieni tänne. Ihania tossuja olet tehnyt ja nuo apinahaalarit on aivan mahtavat! Tulen varmasti uudestaankin :)

  VastaaPoista