keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

täällä taas!!

Nyt tämän häpeällisen pitkän hiljaisuuden jälkeen yritän elvyttää blogia takaisin henkiin, ottaa itseäni niskasta kiinni ja esitellä joskus ompeluksianikin. Hiljaiselon aikana on kerennyt sattua ja tapahtua yhtä sun toista, paluu työelämään, opinnäytetyön kirjoittamista sekä toiminnallisen osuuden valmistusta, tavallista lapsiperheen arkea.  Sekä tietenkin myös ommeltu on, mutta ei vain ole tullut päivitettyä blogia. Mutta nyt hyvät lukijat siihen tulee muutos. Viime viikolla käväisin kokkolassa palatuvassa ja löysin aivan ihanaa limen/oliivinvihreä-valkoraidallista trikoota joka oikien huusi ostamaan itseään. Meillä pikkujätkä tykkää kovasti koirista joten sellainenhan paitaan piti tehdä.

Kaavana ottobren more grey kokona 98cm. Ekaa kertaa käytin kaavaa ja oli tosi hyvin istuva kaava meidän pötikälle, tätä käytän jatkossakin. Koira applikoitu veloureista ja resori taitaa olla royal-tuotteesta. Tästä tuli kyllä meidän uusin lempparipaita, ihanan kesäinen. 

Ja tämän blogihiljaisuuden aikana olen saanut palkinnonkin, kiitos siitä Tanjalle


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Tämän tunnustuksen itse haluan antaa seuraaville blogeille


3 kommenttia: