torstai 9. kesäkuuta 2011

lippis ja palkintopaita

Bloggailussa on ollut nyt hieman taukoa töihinpaluun ja ihanien kesäpäivien johdosta. Miten ihmeessä työssäkäyvät kerkeävät ompelemaan?? Itse en ole saanut viikkoon (!!!) ommeltua oikein mitään, ja vieroitusoireet alkavat puskea päälle. Ja ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta mistä löytyisi aikaa toteutukselle?Mälsää tämä tienaaminen, kun ei huvituksille jää lainkaan aikaa ;)

Jotain pientä olen silti saanut aikaan, ihanaa Ikean kangasta raaskin käyttää pienen pienen palan ja siitä saatiin oiva kesälippis meidän jäpykälle. Alunperin kaava on ottobrestä, mutta sitä on muokattu aika lailla alkuperäisestä. On muuten tosi hyvän mallinen nyt, pysyy hyvin päässä vähän hurjemmassakin menossa.

Meillä on pikkumies ollut helteillä hyvinkin kärttyinen, pinna palaa nopeasti jossei saa tehdä juuri niinkuin oli suunnitellut, esimerkiksi kiivetä tiskikoneeseen tai syödä sähköjohtoja. Tai kiivetä portaita ylös, tai repiä tietokonetta alas pöydältä.  Kuumuus vie ruokahalun  eikä herralle oikein päiväunetkaan tahdo maistua kun on niin kuuma. Jätkä on myös oppinut kävelemään ja harjoittelee ankarasti koko ajan ja kaiken lisäksi tekee vielä  hampaitakin. Ollaan joka päivä vilvoiteltu terassilla punkassa ja siitä Oskari on kyllä kovasti tykännyt. Tai ei niinkään se kylpeminen ole kivaa, vaan punkasta pois kiipeäminen ja sitten takaisin kapuaminen on paaaljon kivempaa. (äiti kyllä tykkäisi enemmän kun istuttaisiin vain paikallaan )


Ja Jennihän voitti blogiarvonnan ja hänen tytölle tein sitten tällaisen paidan. Kovasti oli voittaja tykännyt paidasta, vaikka itseä jännitti kovasti että tuleeko paidasta hyvä kun tekee ilman että saa sovitella mallin päälle. Olin vielä niin rohkealla päällä, että testasin uutta kaavaakin, uusimman ottobren slim fit-teeppari ja siihen peppermint-bodystä röyhelöhihat. Applikoin taaksekin pari mansikkaa.

Tuli muuten omasta mielestäni aivan sylötävän suloinen, ja oli aivan ihanaa tehdä vaihteeksi jotain oikein tyttömäistä. Omat tytöt kun on jo niin isoja ettei heille enää oikein tuollaiset röyhelöhihat sovi. Odottakaapa vain niin ei mene kuin viikko niin teen kuitenkin omillekkin sellaisia ;) Käykäähän tutustumassa Jennin blogiin, sieltä löytyy ihania ompeluksia!!

3 kommenttia:

 1. Tosi söpö paita :)
  Itselläkin tuntuu vaikeelle löytää aikaa ompeluun työn ohessa, teen 2vuorotyötä joten iltaviikoilla kun tyttö menee hoitoon ruoka-aikaan mulle jää vielä parisen tuntia aikaa niin siinä ehtii sitten vähä jotain tekeen jos jaksaa.Aamuviikoilla ei ehdi mitään ja viikonloputki menee niin nopeeta aina...

  VastaaPoista
 2. Todella ihana pusero :)
  ja pikkumies :D
  Näin kotonaollessaki on välil aika kortilla, joten en yhtään ihmettele vaik työn ohella ei paljoa ehdi ompelemaan...

  VastaaPoista
 3. sama homma meillä, eli sekä minä että mies tehdään 2vuorotyötä joten kotona ollessakaan ei sitten pahemmnin ole aikaa ommella, kun ei ole kukaan ole vahtimassa tuota meidän täystuhoa :D

  VastaaPoista