tiistai 2. elokuuta 2011

slinky


pikainen postaus näin lomapäivän ratoksi. Tämä paita on odotellut jo kauan aikaa ompelupöydällä valmistumista, jotenkin vain ei ole huvittanut sitä tehdä valmiiksi vaan olen aina aloittanut jotain muuta. Nyt sitten otin kuitenkin härkää sarvista kun tyttö taas kerran kysyi että milloin sä oikein teet sen slinky-paidan vlamiiksi??

Tyttö on kova toy story fani, joten slinky-koira paita on tytöllä ollut haaveissa jo pidemmän aikaa. Koirasta tuli mielestäni jotenkin hassun näköinen, mutta tyttö ei puhunut mitään joten kaippa se sitten menettelee ;)
Applikointi trikoo ja velour jämäpaloista ja kangas nanson raitatrikoo. Kaavana ottobren slim fit.teeppari, hihoja vian pidensin tuollaisiksi vajaamittaisiksi :)

Blogger heittelee kuvat ihan miten sattuu, mutta en nyt jaksa alkaa takkuamaan vaan jätän valokuvat näin. Myöskin kuvankäsittelyn kanssa olen tänään laiskalla tuulella, ja kuvat on otettu huonossa valossa keittiön pöydällä. Paita on kaiken lisäksi ollut jo käytössä ja pesukoneen ja viikattuna olon jälkeen on hiukan ryppyinen :)
Loppuun vielä metsolan apilafroteesta body pojalle, edessä lentelee pupujussikka ilmapallonsa kanssa. 5 kommenttia:

 1. ihanahan tuo koiruus on, samoin pupu!

  VastaaPoista
 2. Ihania! Tuo Slinky on varsinkin tosi söpö! :)

  VastaaPoista
 3. hienoja. millä koneella sä aplikoit?

  VastaaPoista
 4. kiitoksia :)

  mulla on pfaffin classic style 1525 ( http://www.nashuasewandvac.com/pfaff.php?model=model_1525 ) on ollu tosi hyvä kone ja palvellut ku unelma jo 6 vuotta (paras koputtaa puuta, ettei ala heti huomenna temppuilemaan ;) siinä on yläsyöttäjä ja se on kyllä maailman paras keksintö, en varmaan osais enää ommella ilman sitä!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavia!!! Tykkään molemmista tosi paljon :)

  VastaaPoista