torstai 18. elokuuta 2011

pilviä

minä oon niiin tykästynyt pilvikankaisiin, vaikka muilla innostus on vissiin jo hiukan mennyt ohi. Ostin tätä pilvikangasta kokkolan pala-tuvasta, eikä ole minkäännäköistä tietoa valmistajasta, myyjä kun oli sijainen ja hyvä kun erotti trikoon fleecestä. Pilvet eivät ole yhtä pulleita kuin jny:n, vaan muistuttavat hyvinkin paljon kvk:n pilviä, mutta tuo taustaväri ei ole sellainen suttuisen epätasainen mitä kvk:n omissa on. Oikein hyvän tuntuinen napakka kangas, vielä ei ole testattu pestä että miten käyttäytyy siellä.

Kauopassa oli tarjolla ruskeaa ja vihreää kangasta, ja molempia kotiutui meille puolen metrin pätkät.
Esikoinen sai nappilistalla varustetun pilvipaidan. 

Pienimmäisen paitaan tuli vähän erilaisempi kaulus. alunperin oli tarkoitus tehdä sellainen "ympyrä", johon tulisi nappi, mutta kun siitä tuli hassun näköinen niin kanttasin sitten tuon halkionkin vain ihan tavallisesti, tuli oikeastaan ihan kiva.

Loppupaloista tuli pipoja, kuten myös muistakin pikkupaloista mitä kaapista löytyi. 
Näitä vihreitä pipoja tuli kaksi ja toisen laitoin myyntiin putiikin puolelle, jos joku haluaisi sen vaikka ostaa :)4 kommenttia:

 1. Ihania pilvipaitoja! Minä vielä tykkään pilvistä, ei ole tullut ähky ;-) ja tuo kuosi kivasti pikkuisen erilainen kuin jny:n.

  VastaaPoista
 2. mäkin tykkään vielä pilvistä <3

  VastaaPoista
 3. Juu ja täällä kanssa yksi joka ei varmaan kyllästykkään pilviin. <3

  VastaaPoista
 4. Minäkään en ole vielä pilviin kyllästynyt :)

  VastaaPoista