tiistai 26. huhtikuuta 2011

piraatteja


Ho, ho, ho, a pirates life for me!!
Sainpahan tänään ommeltua tytölle paidan piraattijerseystä villi viikinki kaavalla. Neea on nimittäin meidän tytöistä se, joka EI pidä mekkoja, tai muutakaan kovin tyttömäistä. Autot ja dinot on meillä suosiossa, ja mitä hurjempaa kuvaa on tarjolla, sitä tyytyväisempi neitokainen on. Joten voitte arvata että tytskä oli ikionnellinen nähdessään piraattipaitansa :D 

Kävin tänään myös kirjastossa ja löysin uusimman ottobren!! eli ei muuta kuin kaavoja piirtelemään, että saa kesävaatteita tehdä. Sopivasti tuli Sampsukan tilauskin tänään, mikä onnenpäivä!! Sen verran tosin täytyy vielä murmuttaa, että se oli saapunut postiin jo torstaina, mutta saapumisilmoitushan tuli sitten vasta tänään. Miksi ihmeessä eivät sampsukasta lähetä pakettikoodia asiakkaalle??? 

Ja sitten vielä sellainen mussutus, että tilasin Kestovaippakaupasta palan pilvitrikoota, mutta oli todella suuri pettymys :( Värjätty osa oli värjäytynyt epäasaisesti ja näytti valmiiksi kuluneelta. Laitoin kvk:lle postia asiasta, ja sanoivat että kaikissa myymissään pilvikankaissa on tuota haalistumaa ja että värin pitäisi tasoittua pesussa ja että ovin kyllä palauttaa kankaan halutessani. Ajattelin sitten, että koitan heittää pesukoneeseen, jospa väri tosiaan tasaantuisi. No eipä tasoittunut :( En sitten viitsinyt enää alkaa sitä palauttelemaankaan, kun kerta olin jo käyttöönottopesun sille tehnyt. Harmittaa vain kovasti, ettei kestovaippakaupan nettisivuilla ole mainintaa kyseisestä väriviasta.6 kommenttia:

 1. Ikasyrillä ei ollut moista värivirhettä pilvikankaassa eikä myöskään lasten metsolalla, mutta kvk:sta minäkin tilasin turkoosin värivirheellisen tässä vähän aikaa sitten :(

  VastaaPoista
 2. niin ja taitaa muutes mein tytsy olla sit samaa mallia sun tytsyn kanssa - nyt ainakin rakastaa kaikkia koneita, mopoja, autoja... :D Ikää toisella tosin vasta 1v5kk:tta.
  Niin ja ihana tuo paita!

  VastaaPoista
 3. no minä järkeilin asian niin, että ikasyr ja metsola myy JNYdesignin pilvikankaita, kun taas tuo kvk:n kangas oli jonkun muun valmistamaa. Pilvet ainakin olivat erilaisia. Itse asiassa näin ajattelin asian olevan jo tilausvaiheessa, kun kangas oli kuitenkin sen verran halvempaa, niin ajattelin kuitenkin testata.

  Meillä on tyttö ollut koko ikänsä tykännyt kaikista koneista ja dinoista ja hurjista jutuista :)

  VastaaPoista
 4. Meillä myös tuota JNY:n Pilvikangasta, eikä mitään värivirhettä ole ollut koko pakassa. Mutta eikös näissä ole hinnassakin vähän eroa, KVK:n kangas taitaa olla JNY:tä edullisempaa.

  Ihana paita, tämä Piraattikuosi on yksi meidänkin lemppareista.

  VastaaPoista
 5. Tuo KVK:n kangas on tosiaan edullisempaa, ja laatukin on mielestäni huonompaa. siis muutenkin kuin vain tuo värivirhe.

  VastaaPoista
 6. Harmi, että jouduit pettymään laatuun. KVK näyttäisi maahantuovan tätä pilvikangasta itse, eli kyseessä ei siis ole JNY:n kuosi kuten Tuittu järkeilitkin jo. Muistuttaa kuitenkin ainakin kuvassa erehdyttävän paljon tuota toista.

  VastaaPoista