maanantai 11. huhtikuuta 2011

dino

väsyttääkö???

aina ei kaikki menen niinkuin olisi suunnitellut! dinon piti nimittäin olla hurrrja, mutta siitä tulikin unisen näköinen. en sitten kuitenkaan jaksanut alkaa purkamaan tuota silmää ja ompelemaan uudelleen, kun aika usein onnistun tekemään kankaaseen sitten reiän, kun aplikointeja alan purkamaan. Meidän nuorempi tyttö tykkää kovasti dinoista, autoista, örkeistä sun muista "poikien jutuista", joten toivelistalla on jonkin aikaa ollut dinopaita. tyttökin tuumasi paidan nähtyään että väsyttääkö sitä, mutta kuulemma oli paita kuitenkin mieluinen.

Ja meidän kamera on ilmeisesti meinaa sanoa sopimuksensa irti, viimeiset pari viikkoa sillä on saanut vain tällaisia suttuisia epämääräisiä kuvia :'( oikeasti tuo musta on ihan musta, eikä tuollainen kuluneen näköinen.

kaava on jokin suuren käsityökerhon lehden raglan paita ja kankaina minun toppi + toisen paidan hihat. Siivoilin kaapista pois vaatteita, joita ei koskaan tule käytettyä ja pistin ne hyötykäyttöön :)


Pikkujätkän kesäpaita taasen on tehty isosiskojen t-paidasta. Oli ihan normi teeppari, jollaisia en oikein tykkää tytöillä pitää, niin leikkasin paidan paloiksi ja tein oskarille hihattoman. Kuva tuli hiukan ylös, mutta sille ei mitään mahtanut, kun oli alkuperäisessäkin paidassa tosi korkealla. 


1 kommentti: