lauantai 19. toukokuuta 2012

kesää odotellessa

Lopultakin sain ommeltua edes yhdet shortsit kesäksi jäpikälle, pitäisi ommella lisää. Jotenkin ei vain yhtään huvittaisi ommella ihan vain perusshortseja, mutta sellaiset on parhaita kun meillä on melkeinpä kaikki paidat kuviollisia tai kuvallisia. Tyttärillä ei ole edes niitä yksiä shortseja, ja turha edes kuvitella että viimekesäiset menisivät enää päälle, ovat tytöt niin kovasti venähtäneet viime kesästä. 
Shortsit tehty uusimman OB:n kaavalla, jonka nimeä en nyt tietenkään muista. Kaavaa muokattu sen verran että vyötärökaitale korvattu resorilla ja lahkeensuista jätin ne erilliset kaitaleet pois. Kaitaleiden sijaan vain käänsin lahkeet reilusti ylöspäin. En kyllä tiedä minkälaisille pitkäjaloille nuo kaavat on piirretty, koska jos olisin tehnyt kaavan mukaan olisi shortseista tullut normaalipituiset housut. Kankaana äidin vanhat henkkamaukkafarkut, jotka ratkesivat perssaumasta :P
Paidan kangas royal-tuotteelta ja kuva jostain internetin syövereistä joskus tallennettu koneelle. Kaavana siinä vanha kunnon villi viikinki koossa 92cm. 


Käytiin miehen kanssa eräänä viikonloppuna katsomassa avengers, jota voisin muuten suositella muillekkin. Leffasta inspiroituneena tekaisin jäpykälle captain america paidan, tykkään kovin. Vaikkakin Iron man oli oma suosikkini elokuvassa, mutten oikein löytänyt siitä mitään kivaa logoa/kuvaa, joten oli tyydyttävä kapteeni amerikkaan. 

Kaavana ob:n more grey koossa 92cm, sininen trikoo royal-tuotteen ylläripaketista ja applikoinnin palat jämälaatikoiden kätköistä. Resorin väriä en osannut millään valita, ja kun lopulta päädyin laittamaan punaiset, ei se riittänytkään, joten yksi hihansuu siitä syystä valkoinen :)


1 kommentti: