lauantai 25. kesäkuuta 2011

täydellinen lippis :D

piiitkästä aikaa kerkeää postailemaankin jotain, viikot tuntuu meneväin ihan huminalla eteenpäin töiden ja kesärientojen merkeissä. Olen minä jotain ompelemaankin kerennyt, niiden kuvaaminen ja esittely vaan on jäänyt hiukan vähemmälle :/

Olen tehnyt lapsille monenmoisia lippiksiä eri kaavoilla ja muokkailuilla, mutta nyt syntyi se täydellinen yksilö, nimittäin huivilippis!! Sama myssy sopii meidän  11kk ja 7vuotiaalle, olipa se välillä jo miehenkin päässä, mutta hänelle oli sentään hiukan nafti :D Takana nauhat, joilla saa kiristettyä myssyn sopivan kokoiseksi, saa laitettua korvien päälle tai ylle, ihan miten käyttäjä haluaa. Näistä tuli meidän perheen suosikkeja.


Tilasin myös uusia kankaita ikasyriltä, ja ovat kyllä aivan mahdottoman ihania!! Tilasin tätä hämähämähäkkiä, josta tuli body oskarille ja teeppari neealle, bodyn sain kuvattua mutta teepparin laittoi neiti samantien päällensä ja lähti pihalle. Seuraavan kerran kun paidan näin oli se jo niin sotkuinen ettei sitä viitsinyt enää alkaa kuvaamaan :I no ehkä joskus myöhemmin sitten. Ajattelin alkaa tekemään oskarin vaatteet kokoa suurempana mitä käyttää nyt, joten tämä body on kooa 92cm, mutta melkein saisi tehdä jo koon 98 vaatteita !! 

Tässäkin nimittäin koon 92m kaavaoilla tehdyt rantapojat, siis beach boy (ottobre 3/11) metsolan apilasta, ja kuten huomaatte, kasvunvaraa ei ole turhan paljon :D

Ja vielä viimeisenä, muttei vähäisimpänä, pitää vielä esitellä uusin ihanuus nimittäin PaaPiin bambi!!! tilasin tämän jo aikoja sitten, mutta vasta nyt sain sen ommeltua valmiiksi asti. Ompelu oli helppoa mutten oikein tiennyt kummalle päin tuo korva olisi kuulunut kääntää. Bambiambiparka on joutunut kestämään hiukan kovia pikkumiehen leikeissä. 


Se pääseekin viiettämään yönsä hyllylle Oskarin sängyn ylle. Kaverina sillä on isin peikot, jotka on saatu fammulta rippilahjaksi ja toisella peikolla on sähkömiehen haalarit, ihan kuin iskälläkin :) Peikot ovat erään paikallisen naisen kädenjälkeä, ja ovat mielestäni aivan ihanat. 

On bambi minusta silti hiukan yksinäisen näköinen ja kaipaa aivan selvästi lajitoverinsa seuraa, vai mitä mieltä te olette??


Hyvät juhannuksen kaikille, meillä se menee ihan työn merkeissä.

3 kommenttia:

  1. Hei! Kuulosti kätevältä lippikseltä! Mistä lösit kaavan? Vai osasitko suunnitella itse?

    VastaaPoista
  2. otin mallia sellaisesta huivilakista mitä tytöillä jäänyt käyttämättä ja piirtelin sitten sen mukaan kaavat ja lisäsin lipan :)

    VastaaPoista